Aluehallitus, kokous 12.9.2022

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 93 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Perustelut

Hyvinvointialuelain 108 §:n mukaan toimielin on päätösvaltainen, kun yli puolet jäsenistä on läsnä. Läsnäoleviksi katsotaan myös ne toimielimen jäsenet, jotka osallistuvat kokoukseen sähköisesti.

Kainuun hyvinvointialueen hallintosäännön 117 §:n mukaan toimielin päättää kokousajastaan ja -paikastaan. Kokous pidetään myös milloin puheenjohtaja katsoo kokouksen tarpeelliseksi.

Hallintosäännön 118 §:n mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai varapuheenjohtaja. Kokouskutsussa on ilmoitettava kokouksen aika ja paikka sekä käsiteltävät asiat. Kokouskutsu lähetetään sähköisesti tai kirjallisesti jäsenille ja muille, joilla on läsnäolo-oikeus tai -velvollisuus kokouksessa, vähintään neljä päivää ennen kokousta.

Tämä kokouskutsu on lähetetty sähköisesti 7.9.2022.

Ehdotus

Esittelijä

  • Jukka Lindberg, hyvinvointialuejohtaja, jukka.lindberg@kainuu.fi

Aluehallitus toteaa kokouksen laillisesti koollekutsutuksi ja päätösval­taiseksi.

Aluehallitus myöntää läsnäoleville muille osallistujille läsnäolo- ja pu­heoikeuden.

Hyvinvointialuejohtajan täydennetty päätösehdotus:

Aluehallitus hyväksyy esityslistalle lisäpykälän § 114 Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymän työterveyspalvelujen määräaikainen hankintasopimus, joka käsitellään §:n 112 jälkeen.

Päätös

Hyväksyi. 

Hyvinvointialueen hallinnon uudet toimihenkilöt Anja Mäkelä, Eveliina Härkönen ja Heidi Heikkinen esittäytyivät ja poistuivat kokouksesta ennen tämän pykälän avausta.