§ 3 Hoitotarvikepalvelut Effector projekti: Zebra -käsipäätteen hankinta

Lataa 

KHVADno-2024-184

Päätöspäivämäärä

24.1.2024

Päätöksen tekijä

palveluyksikköpäällikkö tietohallintojohtaja, tietohallintopalvelut

Päätöksen peruste

Hallintosääntö

Kuvaus

Kainuun hyvinvointialueella on käynnissä Effector -järjestelmän käyttöönotto Hoitotarvikepalveluihin. Järjestelmää tullaan käyttämään työasemilta, Mobile -sovelluksella sekä mobiiliaitteilla että erillisillä käsipäätteillä / viivakoodinlukijoilla.

Hoitotarvikepalvelun prosessissa käytetään viivakoodinlukijaa varastokeräilyihin SAP Fiori -sovelluksella mutta myös Effectorin Mobilen käyttö täytyy testata hoitotarvikejakelun prosesseihin mm. terveysasemilla tavaroiden vastaanottamiseen  ja myöhemmin myös asiakastilausten mukaisten tarvikkeiden keräilyyn varastosta (sovelluskäyttöä). Hankittava laite jää tuotantokäyttöön Hoitotarvikepalveluille.

Optiscan  on saatu tarjous 21.1.2024 Zebra TC57x Android 11 mallin mobiilipäätelaitteesta ja sen varusteista seuraavasti:

- Zebra TC57x, Android 11,( wwan wlan =wifi +sim)  

- Latausteline yhdelle (huomioitu testikäytössä oleva teline hinnassa)

- Pistooliledi (elekroninen, testilaite huomioitu hinnassa)

- Suojakuoret

- Käsipidekkeet taakse, suojakuorien kanssa / 3 kpl setti

- Rannelenkki (ohut) pistoolilediin tai suojakuoriin 

- esiasennus

OpticarecontractAdvanced 3 vuoden huoltosopimus (305€) sisältäen varaosat, korjaukset, versio-ja tietoturvapäivitykset, asiakastuki 8-16 vasteaika 5-10 arkipv

Hankinnan yhteishinta huoltopalvelulla on yhteensä 2 458,80€

 

Hankinnan arvo alittaa hankintalain 25 §:n kansallisen kynnysarvon.

Hoitotarvikejakelunjärjestelmän käyttöönoton projektipäällikkö ict-suunnittelija Ritva Heikkinen esittää, että Zebra TC57x mobiilipäätelaite hankitaan varusteineen tarjouksen mauksesti. Kustannukset kohdistetaan Kainuun hyvinvointialueen ICT -muutoshankkeelle menokohdalle 7020040050 / 7040036, samaan mistä Effector Hoitotarvikejakelun järjestelmäprojektikin.

 

Päätös

Hyväksyn hankintaesityksen ja päätän, että hankitaan Zebra TC57x mobiilipäätelaite hoitotarvikepalvelujen käyttöön esitetyn mukaisesti. 

Allekirjoitus

Ville Turunen, vs tietohallintojohtaja

Organisaatiotieto

Kainuun hyvinvointialue