§ 52 Konepestävien sairaalasänkyjen hankinta esh:n osastohoidon palvelualueelle

Lataa 

KHVADno-2023-6648

Päätöspäivämäärä

13.12.2023

Päätöksen tekijä

palvelualuepäällikkö vastaanotto- ja poliklinikkapalvelut

Päätöksen peruste

Hallintosääntö 24 §

Kuvaus

Kainuun hyvinvointialueen keskussairaalan osastohoidon palvelualueella on tarve konepestävien sairaalasänkyjen hankinnalle. Kainuun hyvinvointialue on pyytänyt tarjouksen pestävistä sairaalasängyistä Lojer Oy:ltä. Tarve on yhteesä 10 sairaalasängylle.

Kainuun keskussairaalan osastohoidon palvelualueelle on myönnetty investointimääräraha vuodelle 2023 konepestävien sairaalasänkyjen hankintaa varten.

Lojer Oy on tarjonnut konepestäviä ScanAfia X ICU W –sairaalasänkyjä seuraavasti:

Konepesun kestävä ScanAfia X ICU W -sairaalasänky soveltuu kattavasti eri sairaalaosastojen käyttöön. Elektrolyyttisesti kiillotetusta ruostumattomasta teräksestä valmistettu runkorakenne on suunniteltu poikkeuksellisen pitkäaikaiseen käyttöön. Vakiona oleva hoitajaohjauspaneeli mahdollistaa sängyn toimintojen lukitsemisen potilaalta sekä sähköisiä erikoistoimintoja kuten Trendelenburg-, CPR-, ja sydänasennot. Selkäosan liukumekanismi estää potilaan liukumisen sängyn jalkopäätyyn ja parantaa käyttömukavuutta. ScanAfia X ICU W on kevyt ja vakiona olevien 150 mm kaksoispyörien ansiosta helposti liikuteltava sänky. ScanAfia X ICU W -sairaalasänky täyttää sänkystandardin EN 60601-2-52 vaatimukset myös konepestävyyden osalta ja siinä on huomioitu AK-BWAn antamat suositukset konepestäville laitteille sekä soveltuvuus standardin ISO 15883 mukaisille pesu- ja desinfiointilaitteille.

Takuu: Teräksiset runkorakenteet: 10 vuotta • Osat ja komponentit: 2 vuotta (kuten moottori, elektroniikka tai hydrauliikka) • Verhoiluosat: 1 vuosi.

Toimitusaika: 8-10 viikkoa tilauksesta. Toimitusehto: TOP Finnterms 2001 - Toimitettuna Kainuu. Maksuehto: 30 pv netto, viivästyskorko korkolain mukaan Laskutus: Lojerilla on valmius sähköiseen laskutukseen.

Palveluyksikkönumero 7080140020, sisäinen tilausnumero 7086030. Kainuun hyvinvointialueen materiaalipalvelut vahvistavat hankinnan erillisellä ostotilauksella.

Hankinnan arvo ja kokonaiskustannukset yhteensä 25 800 euroa (alv 0%). sisältää lisävarusteina nesteenantotelineet á180 e/kpl (alv 0%)

Hankinnan arvo alittaa hankintalain 25 §:n kansallisen kynnysarvon.

Hankintaesitys: 
Esitetään että, Kainuun keskussairaalan osastohoidon palvelualueelle hankitaan 10 kpl ScanAfia X ICU W konepestäviä sairaalasänkyjä tarjouksen mukaisesti.

Päätös

Hyväksyn hankintaesityksen ja päätän, että hankitaan Lojer Oy:ltä 10 kpl  ScanAfia X ICU W konepestäviä sairaalasänkyjä.

Allekirjoitus

Jouko Kotimäki, palvelualuepäällikkö (vastaanotto- ja poliklinikkapalvelut)

Organisaatiotieto

Kainuun hyvinvointialue