§ 69 HRM-tietojen saaminen tietovarastoon (Tietojohtamisen järjestelmä)

Lataa 

KHVADno-2023-6030

Päätöspäivämäärä

16.11.2023

Päätöksen tekijä

palveluyksikköpäällikkö tietohallintojohtaja, tietohallintopalvelut

Päätöksen peruste

Hallintosääntö

Kuvaus

Hyvinvointialueita velvoitetaan seuraamaan alueensa väestön hyvinvointia ja terveyttä väestöryhmittäin, järjestämänsä sosiaali- ja terveydenhuollon tarvetta, saatavuutta, laatua, vaikuttavuutta ja yhdenvertaisuutta Lain sosiaali- ja terveydenhuollon järjestämisestä (29.6.2021 /612) 29 §:n mukaisesti. Em. tietoja on toimitettava sekä STM:lle että THL:lle em. viranomaisten asettamien vähimmäisvaatimusmäärittelyn perusteella.  

Kainuun hyvinvointialueen ICT muutoshankkeessa ollaan rakentamassa tiedolla johtamisen järjestelmää, johon tarvittavat tiedot kerätään lähdejärjestelmistä.  

CGI Oy on tarjonnut työtä ja määriteltyjen HRM-tietojen siirtämiseksi Kainuun hva tietojohtamisen järjestelmään. Siirrettävät csv-tiedostot tuotetaan alueista: kurssit, muut kurssit, tutkinnot, pätevyydet, muut valmiudet, muut tehtävät. Työn toteuttaja on Hannu Mainio. Työmääräarvio toteutukselle on 3,5htp,  

Palveluhinnaston mukainen asiantuntijan päivähinta on 1 197,68 €. Hintaan lisätään voimassa oleva arvonlisävero. 

Hankinnan kokonaiskustannusarvio on eli 4 191,88 € (Alv 0%) 

Työmäärät ovat arvioita. Laskutus tapahtuu toteutuneen mukaisesti.  Toimituksessa noudatetaan toimittajan ja asiakkaan välisen voimassaolevan CGI HRpo ylläpitosopimuksen ehtoja.  

Kainuun hyvinvointialueelle on myönnetty 4,8 milj€ STM:n valtionavustus käytettäväksi sote- ja pelastustoimen uudistuksen välttämättömiin, vuosina 2021–2025 toteutuviin ict-valmistelukustannuksiin.   

Kainuun hyvinvointialueen ICT-muutoshankkeen projektipäällikkö sekä tiedolla johtamisen järjestelmän käyttöönoton projektipäällikkö esittävät, että hankitaan HRM-tietojen siirto tietovarastoon  CGI Suomi Oy:ltä tarjouksen mukaisesti. Kustannukset osoitetaan Kainuun hyvinvointialueen ICT-muutoshankkeelle, 7020110050, sisäiselle tilausnumerolle 7040009. 

Hankinnan arvo alittaa hankintalain 25 §:n kansallisen kynnysarvon. Hankinta tehdään  suorahankintana CGI Suomi Oy:ltä, koska HRM-järjestelmän tietovarastopoimintaa ei  voi toteuttaa toinen toimittaja. 

 

Päätös

Hyväksyn hankintaesityksen ja päätän, että hankitaan työ HRM-tietojen siirtämiseksi tietovarastoon esitetyn mukaisesti.  

Allekirjoitus

Jari Väisänen, tietohallintojohtaja

Organisaatiotieto

Järjestämisen tuki