§ 60 Maksuliikenneohjelman integraatio sähköiseen arkistoon

Lataa 

KHVADno-2023-5425

Päätöspäivämäärä

12.10.2023

Päätöksen tekijä

palveluyksikköpäällikkö tietohallintojohtaja, tietohallintopalvelut

Päätöksen peruste

Hallintosääntö

Kuvaus

Kainuun hyvinvointialueen talouspalveluissa tiliotteiden käsittely muuttuu nykyisestä ja jatkossa tiliotteet tiliöidään maksuliikenneohjelmassa. Toimintaprosessissa tapahtuvat muutokset edellyttävät muutoksia nykyiseen maksuliikenneohjelmistoon sekä maksuliikenneaineistojen sähköistä arkistointia koskeviin integraatioihin. 

CGI Suomi Oy Kainuun hyvinvointialueen taloushallinnon tietojärjestelmien ylläpitäjänä on lähettänyt 6.10.2023 tarjouksen, jossa se tarjoaa arkistoliittymien muutostöitä DataCycle360 -arkiston osalta. Tarjouksen mukaan kokonaiskustannusarvio DataCycle360 -järjestelmään toteutettavista muutoksista on yhteensä 3000-4000 euroa (alv 0 %). Työmäärät ovat arvioita ja ne veloitetaan tuntiveloituksella toteutuneen mukaan. Projektinhallinta ja palaverit valmisteluineen sekä hyväksymistestauksen ja tehostettu tuotannon tuki laskutetaan erikseen toteutuneiden tuntien mukaan. Muutostyö ei lisää DataCycle360 -järjestelmän vuosittaisia ylläpitokustannuksia. Hankinnan arvo alittaa hankintalain 25 §:n kansallisen kynnysarvon.

Kainuun hyvinvointialueen tietoasiantuntijan esitys:

Esitän, että Kainuun hyvinvointialue hankkii maksuliikenneaineiston sähköistä arkistointia koskevan muutostyön toteutuksen CGI Suomi Oy:n lähettämän tarjouksen ja työmääräarvion mukaisesti. Muutostyön kustannukset kirjataan yksikölle 7080140010 ja sisäiselle tilaukselle 7084003.  

Päätös

Hyväksyn DataCycle360 -järjestelmään toteutettavan, maksuliikenneaineistojen sähköistä arkistointia koskevan muutostyön hankinnan CGI Suomi Oy:n lähettämän tarjouksen mukaisesti. Kainuun hyvinvointialueen tietoasiantuntija hoitaa hankintaan liittyvän tilaamisen toimittajalta. 

Allekirjoitus

Jari Väisänen, tietohallintojohtaja

Organisaatiotieto

Kainuun hyvinvointialue