§ 57 Maksuliikenneohjelman päivitys

Lataa 

KHVADno-2023-4599

Päätöspäivämäärä

12.10.2023

Päätöksen tekijä

palveluyksikköpäällikkö tietohallintojohtaja, tietohallintopalvelut

Päätöksen peruste

Hallintosääntö

Kuvaus

Kainuun hyvinvointialue on muuttamassa maksuliikenteen toimintaprosesseja ja siirtämässä osin tällä hetkellä muissa tietojärjestelmissä tehtäviä toimintoja maksuliikenneohjelmassa toteutettavaksi.  Toimintaprosessien muutoksiin liittyen nykyinen maksuliikenneohjelma on tarpeen päivittää, koska kehitystyö nykyiseen SaaS -palveluna toimitettavaan Nomentia Banking -maksuliikenneohjelmistoon on päättymässä ja myös sen ohjelmistotuki päättyy lähivuosien aikana. 

CGI Suomi Oy Kainuun taloushallinnon tietojärjestelmien ylläpitäjänä on lähettänyt 19.9.2023 tarjouksen (T10464672), jossa se tarjoaa nykyisen ohjelmistoversion päivitystä SaaS -palveluna toimitettavaan Nomentia Cash Management -maksuliikenneratkaisuun. Ohjelman käyttöönoton kustannukset työmääräarvion mukaan ovat yhteensä 6012 euroa. Uuden ohjelmaversion käyttöönotto lisää maksuliikenneohjelmiston vuosittaisia ylläpitokustannuksia 2184 euroa. Kaikki hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa. Hankinnan arvo alittaa hankintalain 25 §:n kansallisen kynnysarvon.

Kainuun hyvinvointialueen tietoasiantuntijan esitys:

Esitän, että Kainuun hyvinvointialue hankkii Nomentia Cash Management maksuliikenneratkaisun CGI Suomi Oy:n lähettämän tarjouksen mukaisesti. Toteutettavien töiden kertaluonteiset sekä vuosittaiset ylläpitokustannukset kirjataan palveluyksikölle 7020010000. 

Päätös

Hyväksyn Nomentia Cash Management maksuliikenneratkaisun hankinnan CGI Suomi Oy:n lähettämän tarjouksen ja työmääräarvion mukaisesti. Kainuun hyvinvointialueen tietoasiantuntija hoitaa hankintaan liittyvän tilaamisen toimittajalta.  

Allekirjoitus

Jari Väisänen, tietohallintojohtaja

Organisaatiotieto

Kainuun hyvinvointialue