§ 58 BCB Laaturekistereiden integraatiorajapintojen konfigurointi- ja testaustyön hankinta

Lataa 

KHVADno-2023-5427

Päätöspäivämäärä

12.10.2023

Päätöksen tekijä

palveluyksikköpäällikkö tietohallintojohtaja, tietohallintopalvelut

Päätöksen peruste

Hallintosääntö

Kuvaus

Kainuun Lifecare-potilastietojärjestelmään on tulossa versiopäivitys MR2021. Versiopäivityksen myötä on tarve päivittää Lifecareen integroitujen ulkoisten järjestelmien rajapintoja, jotta rajapintojen välityksellä tallennettavat tiedot tulisivat rakenteisina ja oikeille tietuekentille.

Lifecareen on integroitu BCB Laaturekistereitä, joiden integraatiorajapintojen mahdollisesti Lifecare MR2021 versiopäivityksestä aiheutuvista konfigurointitöistä sekä testauksesta on pyydetty tarjous BCB Medical Oy:ltä.

BCB Medical Oy on tehnyt tarjouksen integraatiomuutoksista ja tarjouksen mukaan arvioitu työmäärä on n. 5 htp, johon sisältyy sekä testiympäristön (2,5 htp) että tuotantoympäristön (2,5 htp) tarvittavat muutokset ja testaukset. Toteutusten hinta on yhteensä 4.687,50 eur (alv 0 %).

Tietohallinnon sote-tietojärjestelmät tiimin järjestelmäpäällikön esitys: Esitän, että BCB Laaturekistereiden ja Lifecare-potilastietojärjestelmän väliset rajapintojen muutostyöt hankitaan tarjouksen mukaisesti. Kustannukset 4.687,50 euroa maksetaan sote-tietohallinnon investointeihin Lifecare kehittämiseen ja ylläpitoon varatuista määrärahoista.

Päätös

Hyväksyn hankintaesityksen ja päätän, että hankitaan BCB Laaturekistereiden ja Lifecare-potilastietojärjestelmän väliset rajapintojen muutostyöt hankitaan esitetyn mukaisesti. 

Allekirjoitus

Jari Väisänen, tietohallintojohtaja

Organisaatiotieto

Kainuun hyvinvointialue