§ 55 Tiera Mobiili kotihoito -sovelluksen muutokset Lifecare MR2021 versiota varten

Lataa 

KHVADno-2023-5401

Päätöspäivämäärä

11.10.2023

Päätöksen tekijä

palveluyksikköpäällikkö tietohallintojohtaja, tietohallintopalvelut

Päätöksen peruste

Hallintosääntö

Kuvaus

Kainuun Lifecare-potilastietojärjestelmään on tulossa versiopäivitys MR2021. Versiopäivityksen myötä on tarve päivittää Lifecareen integroitujen ulkoisten järjestelmien rajapintoja, jotta rajapintojen välityksellä Lifecareen tallennettavat tiedot tulisivat rakenteisina ja oikeille tietuekentille.

Kainuun hva:lla on ikäihmisten kotiin annettavissa palveluissa käytössä Tiera Mobiili kotihoidon sovellus (Hilkka). Tiera Mobiilin ja Lifecaren välisiin rajapintoihin Lifecaren uuden version myötä tulossa muutoksia ja rajapinnat on päivitettävä. Tiera Mobiilin ja Lifecaren välillä on käytössä potilaan perustiedot, ajanvaraustiedot, kertomustiedot, riskitiedot, tilastointitiedot, koodistotiedot, lääkitystiedot, laboratoriotiedot ja diagnoosit -rajapinnat.

Kuntien Tiera Oy on tehnyt tarjouksen Tiera kotihoidon mobiilin ja Lifecare MR2021 välisten em. rajapintojen päivittämisestä. Päivitysprojektin kokonaiskustannus on yhteensä 13.944 eur (alv 0 %). Hintaan sisältyy Kainuun Tiera Mobiili kotihoidon ympäristön muutostyöt, testauksen ja niihin liittyvän projektin hallinnan. 

Tietohallinnon sote-tietojärjestelmät tiimin järjestelmäpäällikön esitys: Esitän, että Hilkka kotihoidon mobiilin ja Lifecare-potilastietojärjestelmän väliset rajapintojen muutostyöt hankitaan tarjouksen mukaisesti. Kustannukset, enintään 13.944 euroa maksetaan sote-tietohallinnon investointeihin Lifecare kehittämiseen ja ylläpitoon varatuista määrärahoista.

Päätös

Hyväksyn hankintaesityksen ja päätän, että Tiera Mobiili kotihoidon ja Lifecare- potilastietojärjestelmän väliset rajapintojen muutostyöt hankitaan esitetyn mukaisesti. 

Allekirjoitus

Jari Väisänen, tietohallintojohtaja

Organisaatiotieto

Kainuun hyvinvointialue