§ 47 M-files -asianhallinnan aineiston siirto sähköiseen arkistoon

Lataa 

KHVADno-2023-4856

Päätöspäivämäärä

18.9.2023

Päätöksen tekijä

palveluyksikköpäällikkö tietohallintojohtaja, tietohallintopalvelut

Päätöksen peruste

Hallintosääntö

Kuvaus

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymällä (Kainuun sote) on ollut käytössään M-Files-asianhallintajärjestelmä.  

M-Files-asianhallintaan tallennetut Kainuun soten toimintaan liittyvät asiat, eli viranhaltijapäätökset ja kokousasiat metatietoineen ja liitetiedostoineen täytyy siirtää Kainuun hyvinvointialueen sähköiseen arkistoon. 

M-Files Oy:ltä on pyydetty tarjousta konsultointituesta asianhallinnan aineiston siirtämiseksi M-Files järjestelmästä sähköiseen arkistoon. 

M-Files Oy tarjoaa työtä seuraavasti:  

Määrittelypalaveri 2,5 h 

Tukea Aineiston siirtämiseen X-Archive sähköiseen arkistoon 5 h.  

Yht, 7,5 h.  

Seuraavat tuotokset sisältyvät projektiin: 

  • Määrittelypalaveri asiakkaan kanssa, mitä aineistoa pitää siirtää XArchive sähköiseen arkistoon 

  • Aineiston siirtäminen on tehty XArchive -sähköiseen arkistoon (Mikäli arvioitu 7.5 h ei riitä työn toteutukseen, annetaan arvio tarvittavasta lisätyöajasta) 

Työ toimitetaan kahden seuraavan viikon aikana, kun asiakas on hyväksynyt tilauksen. Projekti suljetaan, kun Asiakas on hyväksynyt sovitut tuotokset. 

Konsultointityön hinta on 145 €/tunti ja työ laskutetaan toteuman mukaan kuukausittain jälkikäteen. Kokonaiskustannusarvio on 1 087,50€. Hinnat Alv 0 %, hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero 

Kainuun hyvinvointialeen ICT-muutoshankkeen projektipäällikkö esittää, että hankitaan konsultointitukea asianhallinnan aineiston siirtämiseksi M-Files järjestelmästä sähköiseen arkistoon M-Files Oy:ltä tarjouksen mukaisesti. Kustannukset osoitetaan Kainuun hyvinvointialueen ICT-muutoshankkeelle, 7020110050, sisäiselle tilausnumerolle 7040008.  

Hankinnan arvo alittaa hankintalain 25 §:n kansallisen kynnysarvon. Hankinta tehdään suorahankintana M-Files Oy:ltä, koska järjestelmää koskevaa konsultointia ei voi toteuttaa toinen toimittaja. 

Päätös

Hyväksyn hankintaesityksen ja päätän, että hankitaan konsultointitukea asianhallinnan aineiston siirtämiseksi M-Files järjestelmästä sähköiseen arkistoon M-Files Oy:ltä esityksen mukaisesti 

Allekirjoitus

Jari Väisänen, tietohallintojohtaja

Organisaatiotieto

Kainuun hyvinvointialue