§ 51 Lifecare-CommitRIS-integraation laajennuksen hankinta

Lataa 

KHVADno-2023-5030

Päätöspäivämäärä

21.9.2023

Päätöksen tekijä

palveluyksikköpäällikkö tietohallintojohtaja, tietohallintopalvelut

Päätöksen peruste

Hallintosääntö

Kuvaus

Kainuun Lifecare -potilastietojärjestelmän ja kuvantamisen CommitRIS-välille on tarpeen ottaa käyttöön Muun kuvantamisen -komponenttia varten integraation laajennus kaksisuuntaiseksi. Integraatiossa on tarve välittää Lifecaresta CommitRIS:lle tutkimukseen liittyvä palvelutapahtuma ja CommitRIS:ltä on tarve välittää tutkimuksen toteutukseen liittyvät tiedot (kuvalinkki, lausunto ym.). Integraation laajennus tarvitaan Muu kuvantamistutkimusten arkistointia varten Kanta-arkistoon.

Tietoevry Oy on tehnyt tarjouksen laajennuksen käyttöönotosta. Tarjouksen mukaan Radiologian liittymän laajennuksen käyttöoikeusmaksu on 7.000 eur ja liittymän vuosittainen tukimaksu on 1.400 eur/vuosi. Lisäksi käyttöönoton kiinteä hinta on 1.000 euroa. Kaikkien hintojen alv on 0 %.

Sote-tietojärjestelmät toimintayksikön järjestelmäpäällikön esitys: Esitän, että Lifecare-potilastietojärjestelmän ja CommitRIS -välisen Muun kuvantamisen integraation laajennus hankitaan Tietoevry Oy:ltä tarjouksen mukaisesti. Kustannuksista käyttöoikeusmaksu 7.000 eur ja kiinteä käyttöönoton toteutuksen kustannus 1.000 eur maksetaan sote-tietohallinnon investointeihin varatuista määrärahoista ja vuosittaiset ylläpitokustannukset maksetaan sote-tietojärjestelmät toimintayksikölle varatuista määrärahoista. Laajennuksen käyttöönoton kustannukset neljälle vuodelle laskettuna ovat yhteensä 13.600 eur (alv 0 %).

Päätös

Hyväksyn hankintaesityksen ja päätän, että hankitaan esitetyn mukaisesti. Sote-tietojärjestelmät yksikkö hoitaa hankinnan käytännön asiat toimittajan ja toimialueen ammattilaisten kanssa.

Allekirjoitus

Jari Väisänen, tietohallintojohtaja

Organisaatiotieto

Kainuun hyvinvointialue