§ 50 Titania - Tiera Helmi -integraation toteutus

Lataa 

KHVADno-2023-5047

Päätöspäivämäärä

21.9.2023

Päätöksen tekijä

palveluyksikköpäällikkö tietohallintojohtaja, tietohallintopalvelut

Päätöksen peruste

Hallintosääntö

Kuvaus

Kainuun hyvinvointialueen hallinto- ja tukipalvelujen toimialuejohtaja on tehnyt Tiera Helmi -palvelun hankintaa koskevan hankintapäätöksen (§15/2023), jossa nykyinen, elinkaarensa loppuvaiheessa oleva Hilkka Mobiili kotihoidon ratkaisu korvataan jatkossa Tiera Helmi -palvelulla. Kainuun hyvinvointialueen nykyisin käyttämään Hilkka -ohjelmaan on toteutettu tiedonsiirtoliittymä Titania -työvuorojärjestelmästä. Ohjelmamuutoksen vuoksi nykyiseen integraatioon tarve tehdä muutoksia ja toteuttaa tiedonsiirtoliittymä jatkossa Titania -ohjelmasta Tieran Helmi -palveluun.

CGI Suomi Kainuun hyvinvointialueen palkka- ja henkilöstöhallinnon tietojärjestelmien ylläpitäjänä on lähettänyt 20.9.2023 tarjouksen (T10465906) tiedonsiirron toteuttamisesta Titania -järjestelmästä Tieran Helmi -palveluun. Kokonaistyömäärä ja -kustannusarvio Titania – Tiera Helmi -integraation toteuttamisesta Titania -järjestelmään on tarjouksen mukaan yhteensä 7 167,78 euroa ja vuosittaiset ylläpitokustannukset 3 928,80 euroa. Kaikki hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa. Käyttöönoton ja toteutuksen työmäärät ovat arvioita ja laskutus tapahtuu toteutuneen mukaisesti. Myös palaverit laskutetaan erikseen. Hankinnan arvo alittaa hankintalain 25 §:n kansallisen kynnysarvon.

Kainuun hyvinvointialueen tietoasiantuntijan esitys:

Esitän, että Kainuun hyvinvointialue hankkii Titania – Tiera Helmi -integraatiotyön toteutuksen CGI Suomi Oy:ltä lähetetyn tarjouksen mukaisesti. Toteutuskustannukset kirjataan yksikölle 7080140020, sisäiselle tilaukselle 7084006 ja vuosittaiset ylläpitokustannukset yksikölle 7020110030.

 

Päätös

Hyväksyn Titania – Tiera Helmi -välisen integraatiotyön hankinnan CGI Suomi Oy:n lähettämän työmääräarvion mukaisesti. Kainuun hyvinvointialueen tietoasiantuntija hoitaa hankintaan liittyvän tilaamisen toimittajalta. Integraation käytännön toteutuksesta vastaavat Helmi -palvelun käyttöönottoprojektiin jo aiemmin nimetyt henkilöt sote-tietojärjestelmät ja ICT-infra -yksiköistä.

Allekirjoitus

Jari Väisänen, tietohallintojohtaja

Organisaatiotieto

Kainuun hyvinvointialue