§ 8 Lääkäripalveluiden hankinta Mehiläinen julkiset Terveyspalvelut Oy:ltä

Lataa 

KHVADno-2023-4572

Päätöspäivämäärä

8.9.2023

Päätöksen tekijä

toimialuejohtaja akuuttihoidon ja pelastuksen palvelut

Päätöksen peruste

Hallintosääntö 62 §, Hankintasääntö 11 §, 12 § 

 

 

Kuvaus

Kainuun hyvinvointialueen akuuttihoidon ja pelastuksen palveluiden toimialueella teho- ja valvontaosaston palveluyksikössä on syksyn 2023 aikana haastava lääkäritilanne eikä erikoislääkäri-työpanosta ole saatu YTA-alueen yhteistyön kautta. Toiminnon turvaamiseksi tehdään suorahankinta Mehiläinen julkiset Terveyspalvelut Oy:ltä.

Esitetään, että Kainuun hyvinvointialue hyväksyy Mehiläinen julkiset Terveyspalvelut Oy:ltä tarjouksen ja hankkii lääkäripalveluja syksylle 2023 seuraavasti:

Teho- ja valvontaosastolle ajalla 4.9. - 8.9.2023 erikoislääkärin työpanos arkisin klo 7.45 - 16.00.  Hinta 189,00 € / tunti. 

Lisähankinnat toteutetaan arvioituun hankinnan arvoon saakka, mikäli teho- ja valvontaosaston lääkäritilanne sen edellyttää ja samanaikaisesti palveluntuottajalla on mahdollisuus tuottaa palvelua halutulle ajankohdalle.

Hankinnan arvo alittaa hankintalain 25 §:n kansallisen kynnysarvon (sosiaali- ja terveyspalvelut). Hankinnan arvioitu arvo on noin 30 000 (alv. 0%).

Lääkärin työpanoksesta laaditaan erillinen ostopalvelusopimus, jossa nimetään palvelua tuottavat lääkärit sekä muut käytäntöön liittyvät yksityiskohdat.

Päätös

Hyväksyn hankintaesityksen ja päätän, että hankitaan lääkäripalveluita Mehiläinen julkiset Terveyspalvelut Oy:ltä esitetyn mukaisesti. 

Allekirjoitus

Sami Mäenpää, toimialuejohtaja, akuuttihoidon ja pelastuksen palvelut

Organisaatiotieto

Terveyden- ja sairaanhoidon palvelut