§ 6 Maksumuistutusten ja perintäaineistojen muutokset SAP-järjestelmään

Lataa 

KHVADno-2024-3282

Päätöspäivämäärä

14.6.2024

Päätöksen tekijä

palveluyksikköpäällikko talousjohtaja, talouspalvelut

Päätöksen peruste

Hallintosääntö

Kuvaus

Kainuun hyvinvointialue on siirtämässä maksumuistutusten lähetyksen ja perintäpalvelut Revire Oy:lle. Tähän saakka muistutukset maksamattomista laskuista Kainuun hyvinvointialue on lähettänyt itse ja vasta perintään siirretty aineisto on toimitettu ulkopuoliselle perintäyhtiölle. Jatkossa uusi ulkopuolinen toimija hoitaa perintään liittyvien toimenpiteiden lisäksi myös maksumuistutusten lähetykset. Näiden muutosten vuoksi joudutaan tekemään muutoksia SAP-toiminnanohjausjärjestelmään ja samalla otetaan käyttöön uusia siirtoaineistoja Kainuun hyvinvointialueen toiminnanohjausjärjestelmän ja Revire Oy:n välillä.

CGI Suomi Oy Kainuun hyvinvointialueen taloushallinnon tietojärjestelmien pääasiallisena ylläpitäjänä on lähettänyt 13.6.2024 työmääräarvion muutostöiden ja uusien liittymäaineistojen toteutuksesta SAP-järjestelmään. Työmääräarvion mukaan kokonaiskustannus muutostöille on yhteensä 8 500 euroa (alv 0 %). Muutoksilla ei ole vaikutusta SAP-tietojärjestelmän vuosittaisiin ylläpitokustannuksiin.  Hankinnan arvo alittaa hankintalain 25 §:n kansallisen kynnysarvon.

Kainuun hyvinvointialueen tietoasiantuntijan esitys:
Esitän, että Kainuun hyvinvointialue hankkii maksumuistutuksia, perintäaineistoja sekä niiden tilityksiä koskevat muutostyöt SAP-järjestelmään CGI Suomi Oy:n lähettämän työmääräarvion mukaisesti ilman työmääräarviossa olevia optioita.  Toteutuksen kustannukset kirjataan palveluyksikölle 7020010000.

Päätös

Hyväksyn esityksen mukaisesti maksumuistutuksia, perintäaineistoja sekä niiden tilityksiä koskevien muutostöiden hankinnan CGI Suomi Oy:ltä. Kainuun hyvinvointialueen tietoasiantuntija hoitaa hankinnan tilaamisen toimittajalta.

Allekirjoitus

Eija Immonen, talousjohtaja

Organisaatiotieto

Kainuun hyvinvointialue