§ 4 Palveluyksikköpäällikön valinta ikäihmisten asumispalvelut

Lataa 

KHVADno-2024-2131

Päätöspäivämäärä

23.4.2024

Päätöksen tekijä

toimialuejohtaja ikäihmisten palvelut

Päätöksen peruste

Hallintosääntö 43 §

Kuvaus

Toimialue: Ikäihmisten palvelut
Palvelualue: Ikäihmisten asumispalvelut
Palveluyksikkönumero: 7060120010 Palvelukeskus Kallio
Nimike: Palveluyksikköpäällikkö
Vakanssikoodi: 7100058 
Työavain: KHVADno-2024-2131
Hakuaika päättynyt: 3.4.2024
Hakemuksia saapunut määräajassa 27 kpl, joista kelpoisuusehdot täyttäviä 18 kpl.

Valintaesitys

Valitun nimi: Hanna-Kaisa Mertanen
Hinnoittelutunnus: 02SOTE99
Kelpoisuus: Täyttää kelpoisuusehdot
Palvelussuhde alkaa: Sopimuksen mukaan
Koeaika: 6 kk

Valintapäätös on voimassa ehdollisena siihen saakka kunnes se saa lainvoiman ja tarvittavat todistukset (lääkärintodistus) on toimitettu.

Perustelut

Haastateltu: Haastatteluun kutsuttiin kahdeksan kelpoisuusehdot täyttävää hakijaa, joilla oli tehtävässä edellytetty asumispalvelujen toimintakentän tuntemus. Kaikki haastatteluihin kutsutut ovat toimineet vähintään noin 3 vuotta asumispalvelujen lähiesihenkilötehtävissä. Haastattelijoina toimivat toimialuejohtaja Kaisa-Mari Käyhkö ja palvelualuepäällikkö Metti Järvikallio. Haastattelut suoritettiin viikoilla 15 ja 16.

Viran/Toimen avoimeksi tulo ja hakumenettely: Avoin virka oli julkisesti haettavana 7.3.2024 - 3.4.2024 välisen ajan Kuntarekryssä.

Kelpoisuusvaatimukset: Ylempi korkeakoulututkinto ja sosiaalihuollon tai terveydenhuollon ammattihenkilöistä annettujen lakien mukainen laillistus sekä riittävä johtamiskokemus.

Perustelut valinnalle:  Valinta on perustunut kokonaisharkintaan. Kokonaisharkinnassa on koulutuksen ja työkokemuksen ohella huomioitu hakijan kyky eli tehtävän hoitamisen kannalta edellytettävät henkilökohtaiset ominaisuudet. Tehtävien hoitamisen kannalta merkittävinä pidettyjä henkilökohtaisia ominaisuuksia ovat olleet  yhteistyötaidot ja johtamistyyli, arvioitu soveltuvuus kyseiseen tehtävään sekä vuorovaikutuksen ja viestinnän taidot. Hakijalla on tehtävässä edellytetyn valmiuden ja kyvykkyyden lisäksi käytännön kokemusta ikäihmisten asumispalveluissa tehdystä kehittämistoiminnasta, muutoksien läpiviemisestä ja tiedolla johtamisesta. Hakijan RAI-osaaminen katsotaan eduksi virkaan valitessa.

 

Esittelijä:  Metti Järvikallio

Esitys päätökseksi: Hyväksytään esityksen mukaisena

Päätös

Virkaan valitaan Hanna-Kaisa Mertanen. 

 

Allekirjoitus

Kaisa-Mari Käyhkö, ikäihmisten palvelut toimialuejohtaja

Organisaatiotieto

Ikäihmisten asumispalvelut