§ 4 Valmiussuunnittelija pelastuslaitokselle

Lataa 

KHVADno-2024-134

Päätöspäivämäärä

19.2.2024

Päätöksen tekijä

pelastusjohtaja

Päätöksen peruste

Hallintosääntö 43 §

Kuvaus

Toimialue: Akuuttihoito ja pelastus
Palvelualue: Pelastus-, riskienhallinta- ja turvallisuuspalvelut
Palveluyksikkönumero: 7040220060
Nimike: Valmiussuunnittelija
Vakanssikoodi: 7002395
Työavain: KAI-04-4-24
Hakuaika päättynyt: 24.1.2024 klo 15.00
Hakemuksia saapunut määräajassa 4 kpl, joista kelpoisuusehdot täyttäviä 1 kpl. (Kelpoisuusuhdot täyttänyt perui hakemuksen prosessin aikana.)

Valintaesitys

Valitun nimi: Partanen Tommi
Hinnoittelutunnus: 50102014
Kelpoisuus: Ei täytä kelpoisuusehtoja. Kukaan hakijoista ei täyttänyt kelpoisuusehtoja.
Palvelussuhde alkaa: Sopimuksen mukaan
Koeaika: 6 kk

Valintapäätös on voimassa ehdollisena siihen saakka kunnes se saa lainvoiman ja tarvittavat todistukset (lääkärintodistus) on toimitettu.

Varalle valitun nimi: Halonen Kari
Kelpoisuus: Ei täytä kelpoisuusehtoja

Perustelut

Haastateltu: 14.2.2024, haastattelijat: pelastusjohtaja Juha Saario, riskienhallintapäällikkö Saku Hämäläinen ja pelastuspäällikkö Petri Vehniäinen. Haastateltavia oli 3 kpl. 

Viran/Toimen avoimeksi tulo ja hakumenettely: Hakuilmoitus on julkaistu Te-palvelut.fi:ssä sekä Kuntarekryssä, hakuaika 10.1.-24.1.2024 klo 15.00 saakka.

Kelpoisuusvaatimukset: Kelpoisuusvaatimuksena on valtioneuvoston asetuksen (407/2011) 6 §:n 3. kohdan mukainen kelpoisuus tai muu soveltuva korkeakoulututkinto. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus jatkuvuudenhallinnan, varautumisen ja väestönsuojeluun liittyvistä tehtävistä. Lisäksi valittavalta henkilöltä edellytetään kokemusta pelastustoimen riskienhallintaan kuuluvista tehtävistä. Arvostamme hyvää yhteistyökykyä ja ihmissuhdetaitoja. Valittavalla henkilöllä tulee olla voimassa oleva B-luokan ajokortti.

Perustelut valinnalle: Valinta on perustunut kokonaisharkintaan siitä, ketä hakijoista pidetään ansioituneimpana. Kokonaisharkinnassa on koulutuksen ja työkokemuksen ohella huomioitu hakijan kyky eli tehtävän hoitamisen kannalta edellytettävät henkilökohtaiset ominaisuudet. Tehtävien hoitamisen kannalta merkittävinä pidettyjä henkilökohtaisia ominaisuuksia ovat olleet vuorovaikutus- ja tiimityötaidot.

Esittelijä: Saku Hämäläinen

Esitys päätökseksi: Hyväksytään esityksen mukaisena

Päätös

Virkaan valitaan Tommi Partanen. 

 

Allekirjoitus

Juha Saario pelastusjohtaja

Organisaatiotieto

Kainuun hyvinvointialue