§ 6 Gemini10 päivityksen CGI toimittajan ylitöiden hankinta

Lataa 

KHVADno-2024-600

Päätöspäivämäärä

6.2.2024

Päätöksen tekijä

palveluyksikköpäällikkö tietohallintojohtaja, tietohallintopalvelut

Päätöksen peruste

Hallintosääntö

Kuvaus

Kainuun hyvinvointialueen välinehuollossa on käytössä CGI Oy:n toimittama Gemini - toiminnanohjausjärjestelmä, jonka nykyisen versiotason elinkaari on päättymässä. CGI Suomi Oy:ltä on pyydetty tarjous Gemini- ohjelmistopäivitykselle. Tarjous kohdistuu käytössä olevaan välinehuollon Gemini- ympäristöön. CGI Suomi Oy on antanut päivitetyn tarjouksen (tarjousnro T10342016/1.9.2023) Gemini 10 - ohjelmaversion päivityksestä.

Versiopäivitys joudutaan keston vuoksi tekemään virka-ajan ulkopuolella viikonloppuna ja tällöin toimittajan työt ovat lisätöitä. Viikonloppuna minimoidaan välinehuollon katkon vaikutukset sairaalan toiminnassa.

CGI Suomi Oy on antanut työmääräarvion (Tarjous T10503336 / päivitetty 5.2.2024) , jossa yliheiton työmääräarvio on 18h/ 2 hköä yhteensä 6 422€ alv 0%, palveluhinnaston mukaisesti huomioiden viikonlopun ajan korotukset tuntihintaan.

Henkilötyöt laskutetaan jälkikäteen kuukausittain toteutuneen mukaan.

 

ICT suunnittelija Ritva Heikkinen esittää, että Gemini 10 päivitykseen tarvittavat ylityöt tila CGI Suomi oy:ltä  ja kustannukset maksetaan Tietohallinnon sote-tietojärjestelmiin varatuista investointi määrärahoista (til.nro 7084006).

 

Päätös

Hyväksyn hankintaesityksen ja päätän, että hankitaan CGI Suomi Oy:ltä Gemini10 päivityksen yliheiton lisätyöt esitetyn mukaisesti. 

Allekirjoitus

Ville Turunen, vs tietohallintojohtaja

Organisaatiotieto

Kainuun hyvinvointialue