§ 5 Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymän poistaminen CaseM:sta

Lataa 

KHVADno-2024-557

Päätöspäivämäärä

1.2.2024

Päätöksen tekijä

palveluyksikköpäällikkö tietohallintojohtaja, tietohallintopalvelut

Päätöksen peruste

Hallintosääntö

Kuvaus

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymällä (Kainuun sote) on ollut käytössä Kuntien Tieran kautta hankittu Tiera Tiedonhallintapalvelu (CaseM). Asianhallintajärjestelmä on Fujitsu Oy:n toimittama CaseM.  
Kainuun hyvinvointialueella on sopimus Tiera Tiedonhallintapalvelusta ja asianhallintajärjestelmä on Fujitsu Oy:n toimittama CaseM.  

Kainuun soten CaseM-asianhallintajärjestelmän aineisto on siirretty hyvinvointialueen CaseM-asianhallintajärjestelmään ja Kainuun soten CaseM-asianhallintajärjestelmä voidaan sulkea ja poistaa.

Kuntien Tiera tarjoaa 1.12.2023 saapuneella Tiera Tiedonhallinta –palvelujen muutostoimeksiantona Tiera Tiedonhallinta -palveluun kuuluvan Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymän poistaminen CaseM:sta.

Toimeksianto sisältää seuraavat tehtävät:

Käyttäjätunnuksien poistot 0,5 htp
Tietoliikenneavaukset 0,5 htp
Julkaisusivuston poisto 0,5 htp
Hakemistojen poisto 0,5 htp
Tietokannan poisto 3 htp
Konfiguraatioiden poisto 1 htp
Organisaation poisto ja tietokannan tyhjennys kaikista ympäristöistä (QA, EDU, PROD) 0,5 htp
Kokoussivustojen poisto 0,5 htp
Töiden koordinointi ja dokumentaation päivitys 2 htp

Tarjouksen mukainen työmääräarvio on yhteensä 9 htp ja hinta-arvio 11 236,05 € (Alv 0%)

Työ laskutetaan toteutuneen mukaisesti kuukausittain jälkikäteen. Työ pyritään saamaan valmiiksi arvioidussa työmäärässä, mutta Toimittaja ei sitoudu siihen, että työ valmistuu annetun työmäärän puitteissa. Mahdollisesta työmäärän ylittymisestä Toimittaja ilmoittaa etukäteen. Työ laskutetaan toteutuneiden tuntien mukaisesti. Kehitys/muutospyynnön toteuttamisessa noudatetaan Tieran palveluhinnastoa töiden osalta.

Kainuun hyvinvointialueelle on myönnetty 4,8 milj€ STM:n valtionavustus käytettäväksi sote- ja pelastustoimen uudistuksen välttämättömiin, vuosina 2021–2025 toteutuviin ict-muutoskustannuksiin.  Kainuun hyvinvointialueen ICT-muutoshankkeen projektipäällikkö esittää, että hankitaan muutostyöt Kuntien Tieralta tarjouksen mukaisesti.

Kustannukset osoitetaan Kainuun hyvinvointialueen ICT-muutoshankkeelle, 7020040050, sisäiselle tilausnumerolle 7040036.  Hankinnan arvo alittaa hankintalain 25 §:n kansallisen kynnysarvon.

Päätös

Hyväksytään hankintaesitys ja päätetään, että hankitaan Kuntien Tiera Oy:ltä Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymän poistaminen CaseM:sta esityksen mukaisesti

Allekirjoitus

Ville Turunen, vs.tietohallintojohtaja 

Organisaatiotieto

Kainuun hyvinvointialue